Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Stále je dost dobrých novinářů, které stojí za to číst a kteří nepodléhají majitelům. Třeba ten Steigerwald - píše už 20 let stále stejně..., ne že bych teda se vším souhlasil, je dost vyhraněný, ale píše dobře a pořád stejně. Kdo zná jeho komentáře z 90. let, ten to potvrdí. Takových je víc.

0 0
možnosti
SN

:-)  Napsal jste to perfektně ! Novináři jsou veměs, hlavně ti na začátku jmenovaní, dě.ky prodejné !"Koho chleba jíš, toho píseň zpívej ! Pro Vás!¨:R^R^R^

0 3
možnosti
PN

P54e28t90r 22N79ě43m69e66c

23. 4. 2015 10:43

Možná mi něco uniklo, ale nikdo z jmenovaných pánů není ministrem financí a místopředsedou vlády.

2 0
možnosti
VS

Zapomněl jste ještě na jednoho - Ivana Zacha, spolumajitele Primy a různých rádií.

0 0
možnosti
Foto

Babiš je politik, ministr financí a koupil si velkoumediální skupinu, což velké mediální skupině zavřel ústa. Pro nic jiného tonedělal. V tomto postavení není žádný majitel tiskovin u nás a to je tenpodstatný rozdíl. Pokud jste podnikatel a chcete podnikat ve státních zakázkáchje jedna z možností jak se ke státním zakázkám dostat, dávat reklamy doskupiny medií, které ovládá Babiš, což jsou peníze pro něj.  Kupuji si Echo 24, Reflex, právě proto, že tonení bulvár.

2 0
možnosti
  • Počet článků 51
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1399x
Pracuji jako pedagog, vědec a zastupitel v UH. Na FF MU v Brně jsem vystudoval několik oborů. V doktorském programu se specializoval na ekonomické dějiny měst a obcí.

 

www.facebook.com/jan.zapletal.1272

Seznam rubrik