Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

K čemu je veřejný registr smluv, když je 98% národa právně negramotných ?

2 0
možnosti

Vy jste 2% - právní gigant?

0 0
možnosti

Mluví z Vás zachtivost zmocnit se cizích peněz. Můžete však v klidu býti. Z EET až k Vám, totiž,  nedoputuje ani koruna.

1 0
možnosti

"Živnostníci, kteří potřebná zařízení většinou nemají, si budou moci odečíst z daní 5000 Kč. A investici si navíc dají do nákladů. Takže je to nebude stát nic."

Může tohle napsat jedinec, který je svéprávný ? [>-]    To snad není možné. Pane, čím se živíte ? V

4 0
možnosti

P63a57v81e37l 51F76o33r57t

25. 5. 2015 16:22

Ono se staci podivat do jeho profilu co vystudoval. Dalsi naprosto zbytecny budizknicemu.

3 0
možnosti

Proč je zapotřebí smlouvy skenovat? To se pořád používá k psaní smluv psací stroj? Domníval jsem se, že i na obecních úřadech už mají počítače a tiskárny.

0 0
možnosti

Kvůli podpisům, stále je to pro kanecelášské "krysy" nejednodušší řešení a s novými MFP extrémně jednoduché, smlouvu hodím do skeneru, zmáčnu tlačítko a za pár sekund je smlouva uložena v PDF, kde má i s podpisy.

0 0
možnosti
Foto

Ještě jsem neviděla nikoho, kdo by byl "celých 20 let podnikání neustále v minusu"!!!

To snad by bylo divné i finančnímu úřadu!

A když je navíc někdo plátcem DPH a má "nadměrný odpočet", ihned je zván na kontrolu. A to mluvím o Praze, kde se říká (a je to pěkná blbost), že na podnikatele vyjde kontrola za sto a více let.

1 0
možnosti

Samozřejmě, pán povídá pohádky, jedině kdyby měl uplacené lidi z finančáku, ale to pak je naprosto "jiná liga", a hlavně nějaké EET mu vůbec vadit nebude.

1 0
možnosti
Foto

Píšete: "I kdyby bylo saldo příjmů a nákladů na systém EET neutrální, tak ho stojí za to zavést."

A já se ptám: "K čemu to teda bude dobré?"

1 0
možnosti

K narovnání pokřiveného stavu.

0 1
možnosti

Mne by docela zajímalo, kolik smluv jste Vy sám již vymyslel.

Ono vymyslet smlouvu pro obec není žádná legrace. A když už to člověk udělá, tak se smlouva zveřejní a:

1. tisíce dalších ji začnou opisovat, aniž by za ni zaplatili

2. stovky ji opíší špatně - aplikují na odlišnou situaci, a pak autora hanobí, že to vymyslel špatně a jim tak vznikla škoda

3. desítky začnou vymýšlet, jak tu smlouvu zvrátit a jak druhé straně pomoci k vyššímu nebo bezpracnému zisku a když na to přijdou, kontrahenty osloví a nabídnou jim to a sem tak někdo (záleží na velikosti finančního plnění) se na to chytí a začne dělat problémy.

K čemu dobrému má sloužit zveřejňování smluv? To by mne vážně zajímalo.

1 0
možnosti

K odhalování korupce.

Jak prosté....

0 0
možnosti
Foto

No to je blábol...

2 0
možnosti

No pane Zapletale, na to kolik máte před i za jménem titulů, v hlavě toho evidentně moc nemáte. Větší nesmysl než jste napsal aby pohledal, musím se kolegy starosty Blahy při vhodné příležitosti zeptat, co to tam má v podobě Vaší osoby v zastupitelstvu za individuum. S takovými lidmi jako Vy - při vší úctě - bych měl oprávněné obavy, že líp opravdu nebude ..

2 0
možnosti

No pane Mihele, na to že jste starosta obce, argumentačními schopnostmi moc nevynikáte. nic ve vašem textu (mimo urážek a invektiv) nevidím. Asi to v Drslavicích, na to být starostou, stačí ...

0 0
možnosti

"Smyslem zavedení elektronické evidence tržeb je narovnat stav, kdy velká část podnikatelů a živnostníků daně platí a zároveň na trhu musí „soutěžit“ s podrazáky, podvodníky a nepoctivci, kterým vše hladce prochází."

Smím se zeptat, jak toho hodláte dosáhnout? Co donutí podnikatele, který dosud "na papíře" nepřiznával berňáku skoro nic, aby začal najednou přiznávat všechno? Že bude mít na stole jakousi elektronickou krabičku? A když jí prostě nepoužije, tak se stane co?

3 0
možnosti

Na toto jsem se ptal v různých diskusích mnohokrát a NIKDY jsem nedostal odpověď - pořád jen bláboly o tom, jak eet narovná podmínky a zlepší výběr daní - avšak nejlepší jsou hlášky o tom, jak živnostníci neplatí daně, jsou v mínusu a jezdí ve Ferrari;-D.

1 0
možnosti
  • Počet článků 51
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1399x
Pracuji jako pedagog, vědec a zastupitel v UH. Na FF MU v Brně jsem vystudoval několik oborů. V doktorském programu se specializoval na ekonomické dějiny měst a obcí.

 

www.facebook.com/jan.zapletal.1272

Seznam rubrik