Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Celkem souhlas až na to, že se dopouštíte jedné strašlivé chyby a ztotožňování vědomostí se vzděláním. Charakteristikou dnešní doby.mimo jiné je devalvace hodnoty vědomostí a zkracování "pločasu rozpadu" jejich použitelnosti. Nedělejme z dětí papoušky. Daleko důkežitější je umět logicky, konzistentně a kriticky myslet, fakta vyhledávat, ověřovat, porovnávat atd.

0 0
možnosti

Zajimava by byla statistika, do jakych skol (a kolik plati skolneho), posilaji deti vsichni predni politici. Podobne udaje zjistit tez o byrokratech z EU, kteri system inkluze prosazuji. Exkluzivni soukrome instituce vytvareji novou elitu, ktera zaplnuje rozhodujici posty v politice. Tim se kruh uzavira.

2 0
možnosti

V 50tých letech jsem chodil do školy s velmi nepřizpůsobivým (byl postižený intelektuálně). VŠICHNI UČITELÉ MU DÁVALI ČTYŘKY aby prošel aby se ho zbavili. Celá třída se měla na kom odreagovat.

0 0
možnosti

Dovolím si predikovat (tj. předvídat) výsledek: Ti, co na to budou mít, dají své děti do soukromých škol, kde žádní "momentálně zaostalí" nebudou. A ten zbytek bude mít "Džungli před tabulí".

7 0
možnosti

Milý pane Jane. Doufám, že si uvědomujete, že je to hlavně VAŠE hnutí (záměrně nepíši strana), popřípadě jeho zástupci, které má toto na svědomí. Tak - hrrr, na ně! ;-)

P.S.: Aby vás ti vaši za tento váš názor časem nechtěli "ztrestat"!

3 0
možnosti
Foto

A kdo to srozumitelně vysvětlí Valachové, že inkluze je nesmysl, stejně , jako před revolucí měl být každý středoškolák. Pak, že se blbosti, pardon dějiny neopakují ;-D;-D;-D

4 1
možnosti
Foto

Je příjemné číst seriózní hodnocení tohoto obecně hodně diskutovaného problému. Inkluze ve školství je víceméně odborná záležitost, točící se kolem financí a kvalifikovaných učitelů. Z vlastní zkušenosti vím, že pokud jsou tato kritéria splněna, nebývají žádné jiné významné problémy. Pro pochybovače bych ještě dodal, že podmínkou pro vhodnost integrace postiženého dítěte je komunikace rodiny, školy a specialisty, ve které musí dojít ke shodě.

0 1
možnosti

Kolik roků jste odučil?

3 0
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS