Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

A co by tak asi ten pan antropolog Horáček těm lidem na náměstích povídal, něco o nesmrtelností brouka a nebo nedejbože o nějakém jsoucnu? Nemá šanci, možná v pražské kavárně, a to je málo.;-)

1 0
možnosti

J96a90n 27R44á63ž

9. 5. 2016 19:05

Horáček má jednu nevýhodu proti Zemanovi a to dosti výraznou. Koho podporují media a příslušníci kulturní a akademické elity, obvykle u mimopražských občanů totálně propadají. Viz kauza Schwarzenberg a prezidentské volby. Takovou mediální masáž, ve prospěch knížete, už nelze více prezentovat a hle: Mimo Prahu propadák.

P.S. Osobně proti Horáčkovi nic nemám, jako textař super a to, jak se z černého bookmakera na závodišti v Chuchli se vypracoval až na krále našeho sázení a k miliardovému majetku, zasluhuje respekt. Ale ČR potřebuje v současné době zcela jinou osobnost jako prezidenta. A lidi to vnímají. Takže ani to, že Horáček nosí obleky za bratru padesát tisíc nebo jeho auta mají pořizovací hodnotu v řádech milionů, není rozhodující hendikep, ale to, že neumí oslovit "normálního" občana, jehož životu nemůže rozumět i to, že bude mít, když už udělá ten sebevražedný krok a bude kandidovat, podporu příslušníků t,zv. pražské kavárny a možná i neziskovek, hendikepem je!.

5 0
možnosti

Vcelku souhlas, jen s výhradou že Horáček nebude mít jedinou výhodu v podobě přízně médií. Odpůrci Zemana vezmou zavděk každým, kdo není úplný trouba (což Horáček rozhodně není), takže ta druhá (a velká) výhoda bude spočívat ve snaze dosti velké skupiny voličů vyšoupnout z trůnu Miloše Zemana. A já budu rozhodně mezi nimi. R^:-)

2 0
možnosti

Tenhle text je tak absurdně kvalitní, až mě to přinutilo projít si autorovy předchozí blogy. Bez ironie a karma.R^

6 0
možnosti

:-)....Obdivuji jak jste to všechno dal dohromady ! Je to dostatečně vypovídající ! Horáček se mi celkem líbil, ale jen proto, že si dokázal udělat v pozdnějším,(nebudu psát v pozdním), věku vysokou školu a jeho texty jsou vynikající . JE velmi šikovný, hráč, bohatý, ale bohudík......na Zemana nemá! R^R^R^

7 3
možnosti

Pan Horáček sice není můj favorit a mám jinou představu o osobnosti na prezidentský post v dnešní politické bídě, leč jedno vím jistě. Není to alespoň populistický samolibý buran, jehož ovarovitý charakter je bohužel blízký, sympatický či alespoň výhodný velké části voličů této země včetně pana Babiše s jeho obchodně estébáckými zájmy. Jinak článek je psán v obvyklé rétorice babišovských místních nájemných úderných jednotek.

10 11
možnosti

Babiš mě skutečně neplatí. Článek je pouhým konstatováním daného stavu a nevyjadřuje mé sympatie či antipatie vůči Zemanovi. Jen jsem se snažil sdělit, že je prostě v tuto chvíli neporazitelný. A pokud se neobjeví politická těžká váha, tak vyhraje. Nic víc, nic míň.

3 0
možnosti

J90i32ř30í 14N33o80s71e82k

9. 5. 2016 15:47

Knížecí prohra začala poznámkou o Sudetech a zmínce, že náš tehdejší prezident měl být souzen jako válečný zločinec. V přímém televizním přenosu. A Moraváci si taky nedali nic líbit. Navíc ani v Praze nevyhrál ve všech městských částech.

11 0
možnosti

U nás prohrál uznáním Kosova jako státu. Na rozdíl od mnoha jiných, moje rodina na Kosovu byla a viděla, jak se tam žije. Kosovští Albánci jsou pašeráci zlata, žen, drog a zbraní. Kromě toho tu špinavou práci už udělali jeho předkové. Jestlipak se někdy dozvíme, kolik dotací dostávají schwarzenberské statky? Nepíši, jeho majetek, protože ten předal synovi. Politika je mu zábavou v důchodu.

6 0
možnosti
Foto

klika havlistů kandidáta teprve vybírá, není vyloučeno, že to bude opět Schwarzenberg

2 1
možnosti
Foto

R^+R^ za to, že to mnohé asi drobítko ,,nadzveddne". A to není použit trumf, že s Kocábem vyjednávali o předání moci tuzem. kom s agentem KGB;-)(KGB vedla komunistického premiéra Adamce jako důvěrníka – Novinky.cz)

1 0
možnosti

Zatímco v samotném článku je nesmyslů dostatek, vy jste přidal ten největší. Jen pro vysvětlení těm, co nevědí:

- Horáček s Kocábem nevyjednávali o předání moci, ale o odchodu sovětských vojáků (s jejich velením). O předání moci vyjednával jistý Havel a spol. - Kocáb byl, myslím částečně u toho, ale Horáček ne.

- Jen pro doplnění, o předání mocí je možné vyjednávat jen s tím, kdo tu moc momentálně drží - což byl tou dobou jistý Adamec. Se školníkem vyjednávat můžete, ale k ničemu to nebude. A to, že Adamec byl důvěrníkem KGB (byl-li), to nikdo mimo KGB nemohl tehdy vědět. Vy jste to věděl?

3 2
možnosti
Foto

Skoro jako kdybyste se nenápadně nabízel.... co? ;-)

4 1
možnosti
  • Počet článků 51
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1399x
Pracuji jako pedagog, vědec a zastupitel v UH. Na FF MU v Brně jsem vystudoval několik oborů. V doktorském programu se specializoval na ekonomické dějiny měst a obcí.

 

www.facebook.com/jan.zapletal.1272

Seznam rubrik