Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Máte pravdu v jednom. Británie se nebojí přiznat, že počet moderních analfabetů, to jest lidí, kteří sice umí číst a psát, ale nerozumí smyslu textu, nedokáží číst v mapě nebo v jízdním řádu a už vůbec nechápe souvislosti, roste. V ČR to číslo bude ještě vyšší.

2 0
možnosti
Foto

Ať žije inkluze. Popsal jste českou školu za deset let.

K těm volbám. Často se v poslední době volební elektorát dělí na dvě skupiny : ve zkratce : mladší , vzdělanější z větších měst x starší , méně vzdělaní z venkova. Opravdu je to velice zjednodušeně , ale je to tak.

Druhá skupina bývá početnější , navíc mnozí původní členové první skupiny přechází pragmaticky k oněm druhým. Pro příklad nemusíme chodit daleko ( ČR a Zeman) , polská rigidní katolická vláda a nyní VB.

Jo jo.:-/.

1 0
možnosti
JR

J62a77n 14R39á38ž

23. 6. 2016 16:22

Základní školství ničí Valachová dosti důsledně. Základy pro devastaci středního školství začala Buzková , že udělala z gymnázií stupeň vzdělání, na který by měl mít každý nárok a úpadek univerzitního vzdělání je zapříčiněn ideou socialistů, že studovat vysokou školu patří mezi základní lidská práva.

4 0
možnosti
RB

Pro mě je zas analfabet člověk, co naznačuje, že spolu s EU zmizí zahraniční obchod. Bohužel, že odpůrci EU jsou analfabeti je asi tak nejlepší argument, se kterým jste dokázal přijít.

1 0
možnosti
JC

Krásně jste popsal smysl úsilí snahy o školskou inklusi v České republice.

Cílem je zničit státní školství natolik, aby rodiče byli ochotni platit podnikatelům v oboru vzdělávání za soukromé školy pro své malé děti.

3 0
možnosti
JR

J58a89n 10R19á95ž

23. 6. 2016 16:14

Naštěstí je už vnučka po absolvování "speciálu" dobře zařazena ve výborném zaměstnání. Kdyby měla jít dnes v rámci inkluze do běžné školy, kde byla kdysi šikanována spolužáky i učiteli, pročež byla přeřazena na speciální školu pro dislektiky, tak bychom ji museli najít nějakou soukromou školu. Už bychom nechtěli zažít, jak si raději podřezala žíly, než by chodila do školy plné šikany, že ji některé předměty nejdou a kde si nikdo nevšiml, že na jiné předměty má naopak mimořádně nadání.

Inkluze je hrobem vzdělávání jak nadaných, tak i těch, kdo mají nějakou vadu v chápání.

Rozhodně tvrdím, že Valachová je kr..va a hrobařka všeho, do čeho zasáhne.

3 0
možnosti
JV

J84i63r94i 85V29r57a95b83e77c

23. 6. 2016 12:23

To bylo u nas pri volbe prezidenta taky tak !

3 2
možnosti
JR

J72a72n 84R27á28ž

23. 6. 2016 16:15

Myslíte to, že dostal Schwarzenberg tolik hlasů? ;-D

2 0
možnosti
MC

Doktore, píšete, že to není o Brexitu, ale o školství. Doufám, že Vám je známo, že v Česku nedostane-li se absolvent gymnázia na jinou vysokou školu jde studovat pedagogiku. Tak prosím zůstaňte u nás doma a nešiřte svou ideu socialismu do Velké Británie.Rv

3 0
možnosti
JZ

Pro takové jako vy, jsem dole napsal, že nemám preferenci. promítáte do textu svůj náhled. Já jen psal, kdo může rozhodnout a proč. A ..pajdu jsem fakt nestudoval.

0 0
možnosti
ZB

Karma.O budoucnosti rozhodují voliči,kteří si "vzdělání" získávají četbou bulváru,tam jim nejlépe poradí jak co nejméně použít rozum a jednat emotivně.Tomu se říká,dobře ovládané stádo....Rv

5 0
možnosti
RB

A kdepak získáváte vzdělání vy, pane s nadřazeným nadnázorem?

0 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
3 7
možnosti
JZ

Jen jsem napsal, kdo může být teď (i do budoucna) klíčovou volební skupinou.

2 0
možnosti
  • Počet článků 51
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1399x
Pracuji jako pedagog, vědec a zastupitel v UH. Na FF MU v Brně jsem vystudoval několik oborů. V doktorském programu se specializoval na ekonomické dějiny měst a obcí.

 

www.facebook.com/jan.zapletal.1272

Seznam rubrik