Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J77a17n 44G70o32e82t94z

29. 8. 2016 16:52

Jsem ateista a církev moc nemusím, ale tady souhlasím.

0 0
možnosti

Kdyby nebylo církve, tak dnes nejste ateista, ale muslim

0 1
možnosti

J14a86n 48R12á34ž

29. 8. 2016 13:47

Nejsem katolík, ale křesťan nespjatý se žádnou církví. Respektuji však ty církevní hodnostáře, kteří nechtějí ustoupit od zásad, na kterých církve budovali svou image. Uznávám proto ty, kteří oprostili katolickou církev od zbytků středověkého dogmatismu, ale jsou zastánci církevniho, čili evropského konzervatismu založeného na tradiční rodině, úctě k práci a nezdegenerovaného evropského křesťanského humanismu. Z toho důvodu měli a stále mají můj respekt katoličtí hodnostáři jako Karol Wojtyla (papJan Pavel II) , Joseph Ratzinger(pap Benedikt XVI), nebo kardinál Duka.

Liberální modernisty jako je Jorge Bergoglio (pap František ) nebo Msgre Halík považuji za stejně nebezpečné pro vývoj Evropy, jako liberalni socialisty typu Junckera, Mogherini, či Dientsbiera a Šabatovou.

8 1
možnosti

Nevíš, o čem mluvíš...

:-)

0 1
možnosti

Absolutní souhlas a karma. Svět je na křižovatce. Doleva islamizace a diktatůra , vpravo uvědomění si svých kořenů a hodnot . Kličkovat tak , jak předvádí náš předseda vlády nelze. Osudy nás všech jsou v našich dlaních a voličských hlasech. Proč u nás nikdo ne protestuje proti ustupování islámu ? Proč je každý kritik migrace umlčen , kriminalizován a dehonestován v médiích? A občan mlčí nebo přízvuku je oblbnut tím , co mu řeknou levicoví redaktoři novin a TV.

6 1
možnosti

Vždyť my tu muslimy nemáme! Imigrační politika s důkladným prověřováním je pozitivní v našem současném vládnutí!

0 0
možnosti

Výborně napsáno. Jen doporučuji kontrolu textu (pravopisu) po dokončení.

3 0
možnosti

R^ Problém je v tom, papež František ví, ale ignoruje to co se děje v islámském světě. Vlastně jediný kdo rozumí papeži je papež sám, pokud tedy papež ví co kde říká, protože vzhledem k tomu, že jeho mluvčí neustále uvádí na pravou míru papežovi proslovy.

Za téměř 1400 let dialogu katolické církve s islámem jsme pořád tam, kde jsme bylo na počátku. Jak řekl kardinál Touran, představitel církve pro dialog s islámským světem.

"Veškerý dialog končí s poukázáním na Korán a co řekl Mohamed"

19 0
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS