Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Unést Kima a pak se dohodnout se štábem na podmínkách zrušení sankcí. Pokud nastoupí další chřestič, unést i jeho a pak se dohodnout se štábem na zrušení sankcí. A dělat to tak dlouho, dokud se nedohodneme na zrušení sankcí.

Jenže nejdřív budeme muset unést Trumpa...

0 0
možnosti

Mozna by stacilo demilitarizovat a polidstit jistou 'ameriku'. A Kim by mel 'po ptakach'.

0 1
možnosti

Ona mu Amerika nejak vyhrozuje? Neninto naopak, ze Kim ksyz potrebuje prachy na zbrane a svuj luxus, tak vystreli rachejtle a nacpou mu do chrtanu miliony, chvili da pokoj a zacne znova.

A Trump uz nechce jeho vydirani a vrazi z volstrytu zase stvou, co?

0 0
možnosti

Ústupky povedou jen k dalšímu vydírání.Jediná možnost je odstranit tlusťocha a jeho generálskou kliku.Jenže jak to udělat, aby přitom nepřišly o život miliony lidí ? Dokud Čína a Rusko neusoudí, že je třeba se toho magora zbavit, tak je situace prakticky neřešitelná.Můžeme jen doufat, že se vbrzku užere k smrti, a jeho nástupce bude rozumnější...

5 0
možnosti

Dnes s ním asi ani Rusko ani Čína nehnou. Nebo ne tak, jak bychom si přáli. Tak bude vyhrožovat i jim. A že Čína stopne dovoz? Tak zemře hlady další počet Severokorejců. Ale to zase tak Kimovi vadit nebude. S autorem trochu souhlasím, nevšímát si ho ale asi jediná cesta. Kaslat na něj, ale být pripraven na utok a obranu. To dělat více v klidu, méně výhrůžek. A snažit se vyvinout tlak na Čínu, protože ta jediná má alespoň malé možnosti, jak mu domluvít.

4 0
možnosti
  • Počet článků 51
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1399x
Pracuji jako pedagog, vědec a zastupitel v UH. Na FF MU v Brně jsem vystudoval několik oborů. V doktorském programu se specializoval na ekonomické dějiny měst a obcí.

 

www.facebook.com/jan.zapletal.1272

Seznam rubrik