Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Zajímavý, analytický článek končící krucinální otázkou - proč tolik českých politiků podporuje Rusko, obra na hliněných nohou, který míří k bankrotu ? Vždyť je to nesmyslné, to by rozumný politruk nikdy neudělal.

Soudný politruk podporuje jen toho, kdo má a bude mít dost peněz na to, aby mu zaplatil R^

2 7
možnosti
Foto

Politruk býval za vojny v socíku výraz pro politického důstojníka, jinými slovy zástupce KSČ, který dbal na politickou morálku mužstva. Ti to dle mě většinou dělali z přesvědčení a nikoliv pro peníze. Váš příspěvek jsem v souvislostech absolutně nepochopil.

11 1
možnosti
JS

Pouze podotknu, že Hitler si také myslel, že je to kolos na hliněných nohou. Skutečně máte něco společného s Masarykovou univerzitou? Nejsou to náhodou t.zv."Plzeňská práva"?

4 5
možnosti
KS

Neustálá potřeba hodnotit Rusko a Putina se již podobá umanutosti.

2 2
možnosti
PM

Zajímavý rozptyl myšlenek...Rozpočet Uherského Hradiště,Klaus a nakonec Putin.Příští spisek bude o UFO?

0 0
možnosti
Foto

Je otázkou, zda zákaz rozesílání a přijímání aktů na pohlednicích na konci 19. stol. v puritánských Spojených státech amerických bylo v souladu s liberálními hodnotami evropské civilizace?

2 2
možnosti
ZB

Karma.Skupina milovníků Putina má opravdu zajímavé složení, že ho opěvují i komunisté, kteří jsou v Rusku v opozici je zajímavé a poučné...

5 1
možnosti
Foto

To je záležitostí geopolitického vidění světa. A navíc vždy je správné podporovat slabšího, aby se konkurence vyrovnala. Není nic škodlivějšího než monopol, zvláště státní a zvláště na moc v mezinárodním měřítku.

2 6
možnosti
Foto

"Kupuje někdo ve světě kvalitní ruský spotřební výrobek?"

A co kaviár? Diamanty? Vodka?

1 4
možnosti
ZB

Asi nechápete pojem spotřební výrobek.Ryby ani diamanty se opravdu nevyrábějí....

8 0
možnosti
  • Počet článků 51
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1399x
Pracuji jako pedagog, vědec a zastupitel v UH. Na FF MU v Brně jsem vystudoval několik oborů. V doktorském programu se specializoval na ekonomické dějiny měst a obcí.

 

www.facebook.com/jan.zapletal.1272

Seznam rubrik